Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

Dovrebanen gjenåpnet etter ras

Togtrafikken ble stanset mellom Brumunddal og Moelv på grunn av et ras.

STENGT: Togtrafikken er stanset mellom Brumunddal og Moelv på grunn av et ras.

Bildet er tatt på dovrebanen over Dovrefjell med Snøhetta i bakgrunnen. Illustrasjonsfoto: Gorm Kallestad / NTB scanpix
STENGT: Togtrafikken er stanset mellom Brumunddal og Moelv på grunn av et ras. Bildet er tatt på dovrebanen over Dovrefjell med Snøhetta i bakgrunnen. Illustrasjonsfoto: Gorm Kallestad / NTB scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Dovrebanen er gjenåpnet etter et ras mellom Brumunddal og Moelv.

Trafikken går som normalt igjen ved strekning mellom Brumunddal og Moelv etter et ras. Du må fortsatt regne med forsinkelser, melder Bane Nor lørdag formiddag.

Raset gikk ved 21-tiden fredag kveld og rammet både togtrafikken mellom Oslo og Trondheim og togene til Lillehammer.

Ingen tog ble truffet av raset. Pressevakt Hilde Marie Braaten i Bane Nor uttalte fredag til Østlendingen at raset dekket 40 meter av skinnegangen og gikk 8 meter ut på sidene av sporet.

Det er for tiden moderat fare for jord- og flomskred på Østlandet og deler av Trøndelag som følge av mye snøsmelting, ifølge varsom.no.

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media
Kode24 - nettavis om utvikling og koding Elbil24.no -  nyheter om elbil KK.no - Mote, interiør, og tips Sol.no - De viktigste nyheter fra nettsider i Norge Vi.no - Quiz, kryssord og nyttig informasjon Dinside.no - teknologi, økonomi og tester Se og Hør - Kjendis og underholdning Lommelegen.no - helse, symptomer og behandling