«Dra tilbake til Kina»

Massemorder Cho Seng-Hui ble mobbet på skolen, ifølge gamle klassekamerater.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

BLACKSBURG/OSLO: (Dagbladet.no): Tidligere klassekamerater av massedrapsmannen Cho Seng-Hui sier han ble mobbet av studentene på Virginia Tech. De gjorde narr av at han var sjenert og av at han pratet rart, skriver AP.

Chris Davids, en av studentene på Virginia Tech, gikk ut av videregående sammen med Cho i 2003. Han minnes at den sørkoreanske studenten nesten aldri åpnet munnen og ignorerte alle som forsøkte å holde en samtale med han.

Davids forteller om en engelsktime der læreren ba studentene om å lese høyt for klassen. Da det var Chos tur til å lese, satt han bare stille og så ned i pulten.

- Ikke før læreren truet med å stryke ham, begynte han å lese. Han leste med en rar, dyp stemme så det hørtes ut som om han hadde noe i munnen, sier Davids.

- Med en gang han begynte å lese startet hele klassen å le av han og peke på han mens de sa «dra tilbake til Kina», fortsetter han.

- De var slemme mot han

Stephanie Roberts (22) gikk i avgangsklassen til Cho på Westfield High. Hun sier hun ikke selv var vitne til at noen ertet han.

- Jeg husker han bare som en sjenert gutt som ikke likte å snakke med noen. Jeg tror mange følte at det kanskje var på grunn av språket, sier hun.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer