Drakk morderen cola?

En Cola-flaske ble funnet der Anne Slåtten ble drept.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

(Dagbladet.no): Politiet i Førde har funnet flere papirrester og søppel ved stedet der sykepleierstudenten Anne Slåtten ble drept.

Men en gjenstand har skilt seg ut - en halvlitersflaske med Cola.

- Cola flasken har ikke ligget der lenge. Derfor ønsker vi å komme i kontakt med den eller de som kan ha kastet i fra seg en slik flaske eller papir og søppel i området rundt åstedet, sa lensmann Kjell Fonn under pressekonferansen i ettermiddag.

Politiet ber også folk i Førde og omegn å melde i fra om personer oppfører seg unormalt eller har endret atferdsmønster etter drapet. De antyder også at drapspersonen kan ha fått sår eller kloremerker etter basketaket med Slåtten, og ber folk være oppmerksomme på dette.

Ingen mistenkte

Politiet har fått 320 tips og har avhørt 180 vitner så langt i saken. Nå skal de også gjennomgå samtalelogger fra telefontrafikken i Førde den helgen. 200 000 samtaler ble ført, opplyste politiet i ettermiddag.

To uker etter drapet er det lite som tyder på at man nærmer seg en løsning på drapsgåten.

Under pressekonferansen ble alle kjente bevegelser i Førde-området drapsmorgenen visualisert.

Politiet er spesielt interessert i flere opplysninger om en mørk personbil som kjørte i stor fart østover fra Førde sentrum i retning Jølster søndag morgen 6. juni. I tillegg har to etterlyste kvinner og to eller tre syklister som ble observert den aktuelle søndagsmorgenen ikke meldt seg for politiet.

ETTERLYSER VITNER: Føreren av en mørk personbil, to kvinner og to eller tre syklister som ble observert den aktuelle søndagsmorgenen ikke meldt seg for politiet. Trykk <img src=http://gfx.dagbladet.no/gfx2/pil_stor-000000.gif width=7 height=7 alt='Les mer' border=0 align=absmiddle><a href=http://www.dagbladet.no/download/forde1.jpg>her</a> for å se større versjon av ruta og hvor disse ble sett.
FUNNET: Politiet vil vite hvem som etterlot seg en halvlitersflaske Cola med rød kork der Anne Slåtten ble funnet drept. Flasken på bildet er ikke den samme flasken. Politiet oppga ikke om flasken var tom eller full.
ÅSTED:</B> Cola-flasken ble funnet nært stedet der Anne Slåtten ble funnet.