Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

Drakk opp en halv mill. på ti dager

En 50 år gammel bergenser fikk ved en feil 550 000 kroner inn på kontoen. Etter ti dager var pengene drukket opp, og på torsdag måtte han møte i Bergen byrett. - Men det var jævla moro, forklarte mannen.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

- Nå skal det festes, tenkte jeg og ba bankfunksjonæren gi meg 100 000 kroner i lommepenger, fortalte mannen i byretten, ifølge Bergensavisen.

Han gikk rett ned på Vinmonopolet og kjøpte så mye brennevin han kunne bære. Dermed begynte en ti dagers fest.

- Jeg har aldri hatt så mange venner før. Det var sikkert ikke så lurt å gå rundt i mitt miljø med over en halv million kroner i bukselommene. Men det var jævla moro, forklarte han.

Selv ikke dommerne greide å holde seg alvorlig da de hørte alkoholikerens lystige fremstilling av sine ti dager i paradis.

Hans forsvarer, advokat Rune Valaker, mente mannen burde frifinnes, mens aktor, politifullmektig Helge Vigerust, la ned påstand om ti måneders ubetinget fengsel. Vigerust mener også at mannen må betale tilbake pengene.

- Jeg kan godt betale erstatning. Men det kommer til å ta minst 100 år før jeg greier å gjøre opp for meg, sa 50-åringen i retten.

(NTB)