Dramatisk brannatt: En person omkommet, en savnet og to reddet av hund

I Troms, Vestfold, Stavanger og på Sunnmøre.

BRANN I HORTEN: Politiet fikk beskjed om brannen utenfor Horten litt før klokken to natt til fredag. Den startet i en større bygning like ved Høgskolen i Buskerud og Vestfold, og spredde seg deretter til en sidebygning. Foto: Peder Gjersøe
BRANN I HORTEN: Politiet fikk beskjed om brannen utenfor Horten litt før klokken to natt til fredag. Den startet i en større bygning like ved Høgskolen i Buskerud og Vestfold, og spredde seg deretter til en sidebygning. Foto: Peder Gjersøe Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon

Kraftige boligbranner har i natt herjet på fire steder i Norge: Troms, Vestfold, Stavanger og Sunnmøre. En person i Stavanger omkom i brannen. 

- Røykdykkerne fant en person i andre etasje i boligen, og vedkommende var da død. En kvinne som befant seg i andre etasje, er sendt til sykehus for kontroll. Hun har fått røykskader. En tredje person som bodde i leiligheten, skal være bortreist, sier operasjonsleder Kurt Løklingholm i Rogaland politidistrikt til NTB.

En person omkommet Litt før klokken fem fredag morgen driver brannmannskapene fortsatt med etterslokking av det eldre trehuset i Stavanger.

Det er registrert fem personer bosatt på adressen, men ifølge politiet skal naboer ha sagt at det bare er tre personer som bor der nå.

- Det er et hus med et visst gjennomtrekk, så vi fester lit til naboenes observasjoner, sier Løklingholm.

Politiet fikk beskjed om brannen klokken 01.50 natt til fredag. Da var boligen allerede overtent. Huset er en tomannsbolig med to boenheter. Det er ikke lenger fare for spredning til omkringliggende bygg.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer