Fødsel før termin

Dramatisk fødsel på togstasjon: - Kom fem uker for tidlig

Mailo kom til verden i ekspressfart.

LILLEBROR: Mailo kom til verden i morgentimene 18. februar, og det oppstod dramatikk da foreldrene skjønte at de ikke ville nå fram til sykehuset i tide. Her avbildet med storebror Thor Even, søster Emma og far Bjørn Tore Eriksen. Foto: Privat
LILLEBROR: Mailo kom til verden i morgentimene 18. februar, og det oppstod dramatikk da foreldrene skjønte at de ikke ville nå fram til sykehuset i tide. Her avbildet med storebror Thor Even, søster Emma og far Bjørn Tore Eriksen. Foto: Privat Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

Silje Fjellstad Eriksen fra Gjerstad (27) hadde fem uker igjen før termin da hun plutselig skjønte at fødselen hadde begynt. Lille Mailo ønsket tydelig å komme til verden så fort som mulig. Da hastet det for mor og far.

- Det var veldig tidlig torsdag morgen 18. februar, og da jeg kom ut av dusjen skjønte jeg at fødselen hadde starta. Vi var ikke helt forberedt på dette, og hadde ikke fått noen tegn på at Mailo kom til å komme så tidlig, sier Eriksen til Dagbladet.

Klokka var fem på morgenen. Eriksen og mannen hennes Bjørn Tore Eriksen (31) stresset med å få tak i en som kunne passe ungene deres Thor Even (7) og Emma (4), da de måtte skynde seg til sykehuset.

Men de skjønte fort at det ville ta for lang tid å komme seg til Sørlandet sykehus i Arendal og bestemte seg for å møte ambulansepersonellet på en alternativ plass.

Saken ble først omtalt av Aust Agder Blad.

Fødsel i ekspressfart

- Vi var ute av døra etter en time cirka. Vi merka at dette gikk for fort, så vi måtte ringe ambulansen i bilen. Da ble vi enige om å møte dem på togstasjonen og vente der på ambulansen.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer