Dramatisk oppgjør i Oslos underverden med maskinpistol og hagle

Dette bildet viser et ukjent møte mellom de tiltalte - flere måneder før rettsaken.

UKJENT MØTE: Tre av personene på bildet er tiltalt etter en av skyteepisodene i Oslo i mars. Ifølge tiltalen var de involverte bevæpnet med skarpladd rifle, pumpehagle og maskinpistol. Tidligere i august var de igjen samlet. Foto: Privat
UKJENT MØTE: Tre av personene på bildet er tiltalt etter en av skyteepisodene i Oslo i mars. Ifølge tiltalen var de involverte bevæpnet med skarpladd rifle, pumpehagle og maskinpistol. Tidligere i august var de igjen samlet. Foto: Privat Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

Etterforskningen etter fire skyteepisoder på ett døgn på henholdsvis Bjørndal (to), Jordal og Lambertseter i Oslo i midten av mars, ble avsluttet i starten av juli.

Da ble det også klart at totalt sju menn i alderen 19 til 36 år ble tiltalt for svært grov våpenovertredelse, med en strafferamme på opptil seks års fengsel.

Ifølge tiltalen var de involverte i skyteepisoden på Lambertseter bevæpnet med skarpladd rifle, pumpehagle og maskinpistol. Det skal ha blitt avfyrt et ukjent antall skudd. Minst seks av dem traff veggen på ei boligblokk, mens to gikk gjennom vinduene på Lambertseter fritidsklubb.

Har du en aID-konto? Logg inn her
Du kan nå betale med

Med Dagbladet Pluss kan du dykke ned i en verden av eksklusivt innhold som berører, beriker og begeistrer

Kom tett på de sterke historiene. Bli med på innsiden og bak fasaden. Ta gode valg i hverdagen ved hjelp av våre tips, tester og guider.

29,-

1 uke

(Fornyes automatisk til 29,-/uke)

79,-

1 måned

(Fornyes automatisk til 79,-/mnd)
Billigst

179,-

3 måneder

(Fornyes automatisk til 179,-/kvartal)

Du kan si opp når som helst.
Her finner du bruker- og abonnementsvilkår.

Trygg betaling med:
ArtboardCreated with Sketch.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer