Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

Stockholm:

Dramatisk slagsmål:
- Trodde jeg skulle dø

En 21 år gammel kvinne står tiltalt for grov mishandling etter alvorlig voldshendelse i Stockholm.

VOLD: Uenighet mellom to kvinner utviklet seg til en dramatisk voldshendelse i Stockholm. Nå står gjerningspersonen tiltalt for grov mishandling. Video: Politiet i Stockholm / Redigering: Ørjan RylandVis mer Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

En kveld ute på byen endte med en alvorlig voldshendelse mellom to kvinner i Stockholm i Sverige tidligere i sommer. I løpet av basketaket havnet begge kvinnene på T-banesporet, minutter før neste vogn skulle ankomme stasjonen.

Det var på T-banestasjonen Bredäng i Stockholm at den dramatiske hendelsen fant sted 26. juli i år, ifølge Aftonbladet.

Dramatisk

Kvinnene, som har kjent hverandre i en kort periode, hadde vært på et utested i bydelen Bredäng helt til det stengte. Utenfor utestedet skal de ha begynt å krangle om hvor de skulle gå videre.

- Det var som om hun var gal. Hun gråt, skrek og klorte meg på armen, sier den fornærmede til avisa.

Krangelen skal ha fortsatt på vei til T-banestasjonen, og plutselig utviklet det seg til en alvorlig voldshendelse.

KOLLISJON: En overvåkningsvideo like ved en planovergang ved jernbanelinja i Nakhon Pathom-provinsen i Thailand viser en turistbuss som blir truffet av et tog idet bussen skal krysse togskinnene lørdag morgen lokal tid. Video: CCTV Vis mer Vis mer

Fryktet for livet

Bildene som ble fanget av et overvåkingskamera på stedet i 01-tida, viser hvordan gjerningspersonen (21) griper tak i håret på venninna og river henne ned i bakken.

Videre kan man se gjerningspersonen slepe den fornærmede langs perrongen etter håret. På enden av perrongen hopper gjerningspersonen ned på sporet, og får etter hvert slepet venninna ned på sporet med henne.

T-banevogna var ventet å komme bare minutter seinere, og den fornærmede kvinnen forteller at hun trodde hun skulle dø.

- Jag falt med hodet først, og slo halsen. Hun slapp ikke tak på håret mitt. Jeg trodde jeg skulle dø.

DYTTET: Videoen viser en 24 år gammel mann bli dyttet foran en t-bane i Stocholm. Video: SVT Les hele saken her: http://bit.ly/2cq5zlF Vis mer

Tiltalt

Idet gjerningspersonen er i ferd med å rive av venninnas T-skjorte, kommer det flere personer til for å stoppe krangelen. Etter hvert får de kontroll på gjerningspersonen, mens den fornærmede løp fra stedet.

Ifølge Aftonbladet forteller den fornærmede at kvinnen skal ha mistet kontrollen fordi hun trodde at hun ville dra fra stedet med en mann.

Fornærmede kom seg fra hendelsen med sårskader, blåmerker og smerter i nakken og venstre kne.

Denne uka møtte 21-åringen i Södertorns tingrätt, hvor hun sto tiltalt for grov mishandling. Aktor beskriver voldshendelsen som grov og livsfarlig.

Kvinnen erkjenner forholdet, og har sagt i avhør at hun angrer hver eneste dag. Domsavsigelse i saken ventes å komme til uka.

Lyst til å diskutere?

Besøk Dagbladet debatt!