Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

Dramatisk verditransportran

Svensk politi jakter på flere ranere som slo til mot en verditransport i det sentrale Stockholm i går kveld.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Maskerte og bevæpnede ranere sperret veien for verditransporten ved hjelp av biler både foran og bak, skriver Aftonbladet . Ranerne kom ut av bilene og truet med våpen. Deretter sprengte de bakdøra til verditransporten.

Det er uklart om de klarte å få med seg verdier fra ranet, som skjedde ved Ropsten T-banestasjon like etter klokka 19.30 i går kveld.

Ranerne, formodentlig tre stykker, stakk av i en bil. De krasjet nesten med en gang, og bilen begynte å brenne, opplyser Johan Renberg ved Stockholms-politiet til NTB. Deretter hoppet ranerne over i en grønn Jeep Cherokee, som nå er etterlyst av politiet. Det ble satt inn blant annet helikopter i jakten.

Politiet fryktet onsdag kveld at det fortsatt kunne finnes udetonert sprengstoff på ransstedet. De sperret derfor av et større område og tilkalte bombetekniker.

Fordi politiet var redd for at uvedkommende kunne komme seg innenfor sperringene, ble t-banen stoppet, og busser ble satt inn istedet på visse strekninger, skriver Expressen på sine nettsider.

Ingen skal ha kommet fysisk til skade i ranet.

KRASJET: Ranernes første fluktbil begynte å brenne etter at de krasjet like etter ranet.
Utforsk andre nettsteder fra Aller Media