Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

Drap i Agder

Person funnet død i Vegusdal utenfor Grimstad.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

(Dagbladet): En person er funnet drept i Vegusdal i Aust-Agder, melder Fædrelandsvennen.

Agderposten melder at politiet internt har etterlyst en kjent kriminell etter likfunnet. Ifølge avisa jobber etterforskerne ut fra teorien at den døde, en mann, er slått i hjel under et oppgjør i det kriminelle miljøet.

De lokale mediene melder at åstedet er en gård, der kriminalteknikere i formiddag gjør undersøkelser, bl.a. på låven.

Vil ikke bekrefte Politiet er foreløpig svært tilbakeholdne med opplysninger.

- Jeg kan bekrefte at vi etterforsker et mistenkelig dødsfall, sier Terje Gundersen, stasjonssjef ved Grimstad politistasjon, til Dagbladet.

Han vil foreløpig ikke si noe mer - verken om det dreier seg om en mann eller kvinne, eller hvorvidt politiet har pågrepet en gjerningsperson.

Ifølge Fædrelandsvennen ble den drepte funnet i natt mellom klokka 01 og 02. Ifølge Dagbladets opplysninger er avdøde fraktet bort fra åstedet.

I 11-tida melder avisa at politiet har pågrepet en person, uten at politiet bekrefter dette.

Innkaller til pressekonferanse Overfor Dagbladet vil Agder politidistrikt ikke kommentere saken; de vil verken bekrefte eller avkrefte hvorvidt de etterforsker et drap.

- Det eneste jeg kan si på dette tidspunktet, er at vi vil kalle inn til en pressekonferanse i forbindelse med en aktuell sak, sier seksjonsleder for felles kriminalenhet Arne Sundvoll.

Vegusdal ligger i Birkenes kommune, som grenser til Grimstad. Drapet er det fjerde i Aust-Agder på fire måneder, og det sjette på Sørlandet så langt i år.

Dagbladet følger saken.