Drap på barnemodell forblir uløst

For snart tre år siden ble barnemodellen JonBenet Ramsey funnet død i foreldrenes hus. Sannsynligvis blir ingen tilalt for drapet.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

Den 26. desember blir 6 år gamle JonBenet Ramsey funnet død i kjelleren hjemme hos foreldrene. Det var faren som fant den vesle kroppen liggende på kjellergulvet. Drapet på barnemodellen JonBenet har vakt enorm oppmerksomhet. Men etterforskningen står i fullstendig stampe.

Etter mer enn tre år har Boulder-politiet fortsatt ikke klart å utpeke noen av de mistenkte eller foreta noen arrestasjoner. Begge foreldrene har vært i politiets søkelys, men de nekter å ha noe med JonBenets død å gjøre.

Åttemannsjuryen har tid på seg fram til den 20. oktober før de må bestemme seg for om de vil ta ut en tiltale eller ikke. Beslutningen kan bli tatt allerede i dag. Selv om juryen ikke sikter noen, vil etterforskerne trolig fortsette arbeidet. Men i realiteten er et lite håp om at morderen vil bli funnet, skriver NBC News.

- Det er lite trolig at juryen vil tiltale noen basert på de fakta vi kjenner til, sier forsvarsadvokat Scott Robinson, som har fulgt saken.

JonBenets død har vært omhyllet av mystikk fra første stund. Politiet i Boulder Colorado ble tilkalt til Ramsey-familiens hjem fordi moren, Patsy Ramsey hadde funnet et utpressingsbrev. En påstått kidnapper forlangte 118 000 dollar for datteren.

Etter flere timers leting ba politiet John Ramsey om å fintråle huset. John Ramsey fant datteren, fjernet tape fra ansiktet hennes og et teppe som lå over henne, og bar henne ovenpå. I ettertid har etterforskerne blitt kritisert fordi de tillot endringer på åstedet.

JonBenet Ramsey var en hyppig deltaker på USAs omstridte skjønnhetskonkurranser for småbarn. Hennes død rystet hele USA, og drapet har vakt oppsikt langt utenfor landets grenser.

Selv om ingen avgjørende bevis er funnet, har foreldrene vært mistenkte helt fra starten av. Paret Ramsey har forlatt Boulder og bor nå i Atlanta med sin 12 år gamle sønn.

BARNEMODELL: JonBenet Ramsey leiste land og strand rundt for å delta i skjønnhetskonkurranser for småbarn.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer