- Drapet ble begått på 16 minutter

Politiet mener det er fullt mulig.

FUNNET I GARASJEN: Politiet i arbeid på åstedet i garasjeanlegget på Skøyen i Oslo, der 43 år gamle Vegard Bjerk ble funnet drept 18. desember i fjor. Foto: Erlend Aas/SCANPIX
FUNNET I GARASJEN: Politiet i arbeid på åstedet i garasjeanlegget på Skøyen i Oslo, der 43 år gamle Vegard Bjerk ble funnet drept 18. desember i fjor. Foto: Erlend Aas/SCANPIX Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet.no): Vegard Bjerck ble funnet drept i et garasjeanlegg på Skøyen i Oslo 18. desember.

Mellomlederen som er siktet i saken ble i dag begjært fengslet i fire nye uker i Oslo tingrett.De nye bevisene politiet la fram for å overbevise retten, var blant annnet e-poster siktede har sendt på drapsdagen.

Hadde kort tidPolitiet mener Bjerck ble drept klokka 16.11. Siktede har forklart at han satt hjemme og jobbet, og han sendte ifølge politiets beviser e-poster fra sin PC klokka 16.02 og 16.18.

Politiet mener altså at drapet er begått på 16 minutter.

- Det mener vi er fullt mulig. Han hadde mer enn nok tid til å ripe opp en bil og drepe Vegard Bjerck. Det tar under to minutter vanlig gange å gå til garasjen fra siktedes bolig, sier aktor Cecilie Gulnes til Dagbladet.

- Ripet etter drapetPolitiet sier de har avdekt at siktede riper opp biler i gjestegarasjen, og siktede har også innrømmet dette.

Ifølge politiet fortsatte mannen å ripe opp biler også etter drapet 18. desember, da en bil er funnet oppripet 19. desember.

- Det er helt ubegripelig at han fortsetter å ripe opp biler i den samme garasjen som det er begått et drap i dagen før. Det tyder på at det er svært sterke krefter i siktede som driver ham til å ripe biler, sier aktor Gulnes.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer