Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

Drapet et tilbakeslag for drosje-sikkerheten

- Drapet i Nittedal er tragisk og setter det sikkerhetsarbeid vi jobber med i drosjenæringen kraftig tilbake, sier direktør Wiggo Korsnes i Norges Taxiforbund.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

- Vi kjenner ikke detaljer, men den tendens vi er inne i nå er helt forferdelig. Vi har dessverre ikke kommet lenger enn da voldsbølgen startet, sier Korsnes.

Representanter for de største drosjesentralene var samlet til sikkerhetsseminar i forrige uke. Der diskuterte de tiltak for å bedre sjåførenes sikkerhet.

- Jeg regner med at Oslo kommer til å intensivere sitt arbeid med digitalkameraer som tar bilde av passasjerer, og også opplegg med video er aktuelt for landets drosjesentraler, sier direktør Wiggo Korsnes i Norges Taxiforbund.

(NTB)

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media
Kode24 - nettavis om utvikling og koding Elbil24.no -  nyheter om elbil KK.no - Mote, interiør, og tips Sol.no - De viktigste nyheter fra nettsider i Norge Vi.no - Quiz, kryssord og nyttig informasjon Dinside.no - teknologi, økonomi og tester Se og Hør - Kjendis og underholdning Lommelegen.no - helse, symptomer og behandling