SKIFORENINGEN: Ole Kristian Sørland arrangementssjef i Skiforeningen opplyser at lavvoen var leid ut i går. Foto: Øystein Andersen
SKIFORENINGEN: Ole Kristian Sørland arrangementssjef i Skiforeningen opplyser at lavvoen var leid ut i går. Foto: Øystein AndersenVis mer

Drapet i Holmenkollen: - Det er helt forferdelig

Skiforeningen eier lokalet hvor en person ble knivstukket til døde i natt.

HOLMENKOLLEN (Dagbladet): - Vi har fått vite det vi vet gjennom media. Folk i Skiforeningen er på vei til Holmenkollen for å bistå politiet, sier Erik Eide, generalsekretær i Skiforeningen til Dagbladet.

  • Har du opplysninger om denne saken? Tips oss på 2400@db.no, MMS 2400 eller på nummer 24 00 00 00.

En mann i 30-åra er arrestert etter at en person ble knivdrept i Holmenkollen natt til lørdag.

Personen ble erklært død på stedet.

Lukket arrangement

Skiforeningen eier lavvoen der personen ble knivdrept.

- Det er jo helt forferdelig. Det er helt tragisk. Det er ikke mer å si om det. Vi vet jo veldig lite. Vi synes det er fryktelig trasig at noe slikt har skjedd i lokaler vi eier. Vi gjør det vi kan for å bistå sier Eide.

Ifølge Eide skjedde drapet under et lukket arrangement. Det var en bedrift som hadde leid lokalet. Eide opplyser at lokalet også har plass til pluss minus 50 personer.

Flere vitner

Politiet har tidligere opplyst at det skal ha vært flere vitner til hendelsen.

Politiet lånte lokaler på Scandic Holmenkollen hotell, som ligger rett ved åstedet, og foretok de første avhørene på stedet. Seinere ble vitner fraktet til politihuset i Oslo.

Ole Kristian Sørland, arrangementssjef skiforeningen, forteller til Dagbladet på stedet at lavvoen var leid ut i går, men kan ikke si hvem som var leietaker.

- Dette er et av flere selskapslokaler Skiforeningen leier ut i Kollen-området. Disse blir leid ut til ulike arrangementer som brylluper, barnedåp og 50-årslag, sier han.