Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

- Drapet på Thomas var avtalt

22-åringen som er siktet for medvirkning til drap et på Thomas Knutsen blir varetektsfengslet i fire uker i ettermiddag. Han skal ha innrømmet at han ba sin 21 år gamle kamerat om å skyte Knutsen.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

De to skal ha blitt enige om å ta livet av den 24 år gamle drosjesjåføren like før 21-åringen gikk inn i Knutsens taxi på Solli plass, natt til onsdag 27. januar. Tidligere har 22-åringen forklart at de bare skulle skremme Knutsen.

- Samtidig med at min klient erkjenner dette, så sier han også at han aldri hadde trodd at 21-åringen virkelig ville skyte Knutsen, sier 22-åringens forsvarer, advokat Morten Kjensli til Aftenposten.

I varetekt

I ettermiddag blir han framstilt for varetektsfengsling i Nedre Romerike forhørsrett. 22-åringen godtar å sitte i fengslet i fire uker med brev- og besøksforbud, uten tilgang til aviser og kringkasting. Han møter ikke i retten.

Politiet avviser i dag spekulasjonene om at siktelsen mot 22-åringen kommer til å bli utvidet.

- Vi har ingen planer om det, sier lennsmannsfullmektig Bjørn Brateng ved Nittedal lensmannskontor til Dagbladet: på nettet.

Jobber med motivet

Etterforskerne har heller ingen klar formening om hvorfor Thomas Knutsen ble likvidert.

- Vi jobber fortsatt med å få avklart motivet, sier Brateng.

Han ønsker ikke kommentere spekulasjonene om at narkotikatrafikk og tysting kan ligge bak drapet.

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media