Krigen mot narkotika

Drapsbølge i ferieparadis

11 massedrap og 587 personer drept så langt i år. På tirsdag ble fem personer skutt på kloss hold og drept på den karibiske øya Puerto Rico i et oppgjør mellom kriminelle gjenger.

VAKKERT OG BLODIG: Puerto Ricos vakre strender ligger omtrent 150 mil fra kysten av Miami i USA. Landet er preget av en lang rekke voldelige oppgjør mellom gjengkriminelle. Foto: Erik Schaffer/The Travel Library/NTBscanpix.
VAKKERT OG BLODIG: Puerto Ricos vakre strender ligger omtrent 150 mil fra kysten av Miami i USA. Landet er preget av en lang rekke voldelige oppgjør mellom gjengkriminelle. Foto: Erik Schaffer/The Travel Library/NTBscanpix. Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

1Bursdagsfesten fikk en blodig og tragisk slutt da klokka nærmet seg midnatt forrige tirsdag.

En forretningsmannen feiret sin 45 års bursdag i byen Cidra i Puerto Rico og rundt 40 gjester var til stede.

Et overvåkingskamera viser fire personer som oppholder seg foran festlokalet da en rød bil kjører forbi. En person lener seg ut av vinduet og avfyrer en dødelig serie med skudd fra en maskinpistol. De fire personene faller sammen på fortauet og mens bilen fortsetter et stykke bortover veien der de røde bremselysene viser at den stanser.

Fire sekunder etter de første skuddene løper en bevæpnet mann, iført en hvit T-skjorte, inn i bildet og avfyrer flere skudd mot den røde bilen. Han er ikke oppmerksom på en blå bil som kommer opp fra en sidegate. En person avfyrer minst fem skudd mot mannen i T-skjorten, som blir truffet og trekker seg tilbake til inngangen til festlokalet. Han fortsetter å avfyre skudd i retning av bilene. Det samme gjør en av de skadde som ligger på bakken.

Henretter

Etter 30 sekunder faller mannen i T-skjorta også mot bakken. Hardt skadet. Samtidig viser videoen at flere maskerte menn beveger seg fra bilene og mot inngangen til festlokalet der det nå ligger minst fire skutte personer.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer