Drapsdømt (14) ber om nåde

Nathaniel Brazill (14) ble i mai funnet skyldig i å ha skutt og drept læreren sin året før. I siste høring før straffeutmåling ba han offerets familie om unnskyldning.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

Den 26. mai i fjor skjøt den da 13 år gamle Nathaniel Brazill ned og drepte sin 35 år gamle lærer Barry Grunow (35). Læreren hadde utvist ham fra skolen for vannballongkasting. Brazill funnet ble funnet skyldig i forsettlig drap i mai i år. I ettermiddag får han straffeutmåling som voksen - og mellom 25 år og livsvarig fengselsstraff, melder CNN.

Minimum 25 år

Saken har vakt oppsikt fordi Nathaniel Brazill fra Florida bare var 13 år da drapet på den populære læreren ble begått. 13-åringen ble tiltalt for overlagt drap.

I mai i år kom Florida-juryen etter 14 timer fram til at Nathaniel var skyldig i forsettlig drap. Dommen har en minimumsstraff på 25 års fengsel uten mulighet for å slippe ut. Livsvarig fengsel betyr i Florida fengsel livet ut. I dag ventes den endelige straffeutmålingen.

Ba om nåde

I går var siste rettshøring før dagens straffeutmåling. Da 14-åringen i den røde fengselsuniformen entret vitneboksen, sa han at han var dypt lei seg for det som var skjedd. Han skulle ønske at han kunne bringe læreren tilbake til livet, og gjøre alt ugjort. Ifølge CNN fikk drapsofferets familie høre Brazill si at han aldri ønsket å gjøre Barry Grunow noe vondt.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer