Drapsdømt mann pågrepet for drapsforsøk utenfor Egon på Lørenskog

Tre personer er blitt varetektsfengslet i saken.

DRAP PÅ TØYEN: Mannen er tidligere dømt for medvirkning til drap på norsk-somaliske Atle Bakke 2009. Lillebroren til den nå siktede mannen skjøt flere skudd inn i denne bilen, hvor Bakke satt. Foto: Svein Gustav Wilhelmsen / Dagbladet
DRAP PÅ TØYEN: Mannen er tidligere dømt for medvirkning til drap på norsk-somaliske Atle Bakke 2009. Lillebroren til den nå siktede mannen skjøt flere skudd inn i denne bilen, hvor Bakke satt. Foto: Svein Gustav Wilhelmsen / Dagbladet Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet): En mann i slutten av 20-åra er varetektsfengslet i fire uker, siktet for medvirkning til drapsforsøk etter skyteepisoden ved restauranten Egon i Lørenskog 7. juli i år.

Mannen ble pågrepet av politiet i fredag.

- Han erkjenner ikke straffskyld. Utover det kan jeg ikke kommentere saken, sier mannens forsvarer, Inam Ghous Ali til Dagbladet.

Mannen er tidligere dømt for medvirkning til drap på norsk-somaliske Atle Bakke i 2009 (les om drapet nedenfor).

Tre pågrepet

En annen mann, som ble pågrepet og framstilt for varetektsfengsling i forrige uke, er også siktet for medvirkning til drapsforsøk, etter det Dagbladet erfarer. Politiet holder kortene tett til brystet i saken, og dokumentene i saken er klausulert.

En tredje mann ble pågrepet 15. juli og siktet for medvirkning til drapsforsøk. Mannens forsvarer Ann Helen Aarø, sa til Aftenposten at hennes klient har forklart at han er uskyldig, men at han samtykket til varetektsfengsling i fire uker.

- Det er for at politiet skal få tid sjekke ham ut av saken. Han bestrider også at han er en del av et kriminelt gjengmiljø, sa hun til avisa.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer