Drapsdømt MC-mann i ny voldssak

Oslo-mannen som er dømt for drapet på torpedoen Eivind Johansen, ble natt til tirsdag pågrepet av politiet i Bodø. Nå er han mistenkt for vold i forbindelse med et narko-oppgjør.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

Natt til lørdag ble en 22 år gammel Bodø-mann ble banket opp i MC-klubben MC Razzias lokaler i Hopen utenfor Bodø. 22-åringen ligger fortsatt på sykehus med alvorlige ansiktskader.

Natt til tirsdag pågrep politiet den 27 år gamle Oslo-mannen som er dømt til seks års fengsel for drapet på torpedoen Eivind Johansen. Han har anket dommen, og den er derfor ikke rettskraftig. Mannen skal ha tilknytning til MC Razzia, og ble i dag varetektsfengslet for tre uker med brev- og besøkskontroll.

- Min klient erkjenner ikke straffeskyld for det han er siktet for. Han var i lokalene da den omtalte episoden skjedde, men var verken aktiv eller medvirkende til voldsutøvelsen. Han stiller seg uforstående til at han er siktet i saken, sier advokat Per Sjong Larsen til Avisa Nordland.

Ifølge avisas kilder skal det ha vært et oppgjør i forbindelse med inndrivelse av narkotikagjeld. Politiet har sikret spor i lokalene til MC-klubben, men vil ikke si noe om hva slags bevis de sitter på.

  • 27-åringens advokat opplyser til avisa at de vurderer å påkjære kjennelsen.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer