Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

Drapsdømt pågrepet for hasj

KRISTIANSAND (Dagbladet): Den 42 år gamle tidligere drapsdømte som har sittet i lange avhør i forbindelse med barnedrapene, ble i går pågrepet av politiet i Kristiansand.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Politiet avviser imidlertid overfor Dagbladet at pågripelsen skjedde i forbindelse med barnedrapene. 42-åringen er pågrepet og siktet for tyveri av en genser til 100 kroner og besittelse av mindre mengder hasj. Tyveriet skjedde midt på dagen i gågata i Kristiansand.

To uniformerte polititjenestemenn pågreå mannen tidlig i går ettermiddag. Ytterligere to tjenestemenn ventet i politibilen. 42-åringen ble hentet på den såkalte «Syretoppen» i Kristiansand og kjørt til politihuset.

Politiet har også ransaket mannens bopel.

42-åringen satt tidligere denne uka i et 10 timers langt politiavhør i forbindelse med drapene på Stine Sofie Sørstrønen og Lena Sløgedal Paulsen. Mannen ble observert i Baneheia-området i tidsrommet de to jentene ble drept.

Den tidligere drapsdømte hevder han har alibi for drapskvelden.

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media
Kode24 - nettavis om utvikling og koding Elbil24.no -  nyheter om elbil KK.no - Mote, interiør, og tips Sol.no - De viktigste nyheter fra nettsider i Norge Vi.no - Quiz, kryssord og nyttig informasjon Dinside.no - teknologi, økonomi og tester Se og Hør - Kjendis og underholdning Lommelegen.no - helse, symptomer og behandling