Drapsdømt siktet for drapsforsøk

Den drapsdømte rømlingen Stig Millehaugen (31) er siktet for drapsforsøk i forbindelse med ranet av Kreditkassens filial i Bogstadveien i Oslo i fjor. Millehaugen ble varetektsfengslet for fire uker i dag.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

31-åringen ble arrestert natt til i går under en væpnet aksjon mot en leilighet i Oslo. Mannen uteble fra permisjon, og har vært etterlyst siden 12. oktober i fjor.

Millehaugen soner en straff på 17 års fengsel for drap på en fangevokter og to væpnede ran.

Nå bekrefter politiavdelingsleder Tore Røkke til Dagbladet.no at Millehaugen framstilles for varetektsfengsling, siktet for det brutale ranet mot Kreditkassen på Majorstua i desember i fjor. Han siktes også for drapsforsøk på to polititjenestemenn som rykket ut, brudd på våpenloven, samt narkotikaforbrytelse.

- Han framstilles for varetektsfengsling i dag klokken 14, med en påstand om varetektsfengsling i fire uker, sier Røkke.

Ransmannen truet til seg en større sum penger. Vitner betraktet mannen som svært aggressiv, og det skal ha blitt avfyrt flere skudd inn i selve banklokalet. Da en politibil kom til åstedet, skjøt ransmannen med automatvåpen en rekke skudd på kloss hold mot politimennene som satt i bilen. Ingen kom fysisk til skade.

<B>BESKUTT: Politipatruljen som kom først til ranet på Kreditkassens filial, ble beskutt.