Drapsdømt svenske rømte i tissepausen

Da en av vokterne måtte akutt tisse, så drapsdømte Kristofers Kastellanoss (26) sitt snitt. I strømpelesten og iført håndjern stakk han til skogs.

DRAPSDØMT: Svenske Kristofers Kastellanos (26) er dømt til 14 års fengsel for et drap i Tullinge i Stockholm 7. november 2017.

Der skal han ha knivdrept en 34 år gammel mann med en kokkekniv. I juli i fjor rømte han under en fangetransport, og er fortsatt på frifiot. Foto: Politiet
DRAPSDØMT: Svenske Kristofers Kastellanos (26) er dømt til 14 års fengsel for et drap i Tullinge i Stockholm 7. november 2017. Der skal han ha knivdrept en 34 år gammel mann med en kokkekniv. I juli i fjor rømte han under en fangetransport, og er fortsatt på frifiot. Foto: Politiet Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

På formiddagen den 12. juli i fjor satt Kristofers Kastellanoss (26) i en fangetransport som var på vei fra en rettspsykiatrisk klinikk i Gøteborg til fengselet Salberga i Sala.

26-åringen hadde to måneder tidligere fått en dom på 14 års fengsel for et brutalt knivdrap med en kokkekniv på en 34-åring like utenfor Stockholm, den 7. desember 2017.

Har du en aID-konto? Logg inn her
Du kan nå betale med

Pluss gir deg tilgang til daglige premiumartikler, eAvisa, Magasinet og mye mer.

Introduksjonstilbud til deg som er ny abonnent: Få tilgang til Dagbladet Pluss for kun 1 krone for første måned. Deretter får du hele 30% rabatt ved hver fornyelse - så lenge du vil.

55,-

1 uke

(Fornyes automatisk til 55,-/uke)
Introduksjonstilbud

1,-

1 måned

(Fornyes automatisk til 69,-/måned)

249,-

3 måneder

(Fornyes automatisk til 249,-/kvartal)

Alle abonnement fornyes til ordinær pris etter tilbudsperioden
Du kan si opp når som helst.
Her finner du bruker- og abonnementsvilkår.

Trygg betaling med:
ArtboardCreated with Sketch.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer