Drapsdømt spiste av kvinnearm

Den draps- og voldtektsdømte kannibalen Graham Fischer (37) elsket å se frykten i øynene til sine kvinnelige ofre.

DREPTE, SPISTE, VOLDTOK OG MISHANDLET: Graham Fishers bestialske adferd sjokkerer britene. Foto: PA/Britisk politi.
DREPTE, SPISTE, VOLDTOK OG MISHANDLET: Graham Fishers bestialske adferd sjokkerer britene. Foto: PA/Britisk politi. Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

||| Den britiske psykiatripasienten Graham Fisher ble i går dømt til en straff på minimum 21 års fengsel for to drap, to voldtekter, et drapsforsøk og et voldtektsforsøk, melder BBC.

Det er spesielt drapet på Clare Letchford (40) som vekker oppsikt i Storbritannia. Kvinnen, som var Grahams nabo, ble funnet kvalt i sin kjellerleilighet i januar 1998. Liket var delvis forbrent. I retten innrømmet Graham at han kuttet av deler av armen hennes og spiste den.

Togoverfall Bare dager etter drapet forsøkte han å voldta og kvele en nitten år gammel tsjekkisk student på et togtoalett. Kvinnen fikk slag på grunn av kvelningsforsøket, og havnet i koma i tre dager. Hun måtte lære seg å gå og snakke på nytt etter overfallet.

Dagen etter dreper han den 75 år gamle enka Beryl O'Connor i hennes leilighet. Hun ble funnet med kvelningsmerker, men døde av inhalering av røyk fra påtent avispapir som lå rundt henne. Drapet skjedde bare hundre meter unna der han drepte og spiste av Letchford noen dager før.

Angret på sykehus Fisher var i politiets søkelys etter drapene, men sakene ble ikke oppklart. Noen måneder seinere ble han arrestert etter å ha angrepet to spanske studenter med kniv. Han ble dømt til fem års fengsel, men ble overført til et psykiatrisk sykehus.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer