Drapsetterforskning i Tromsø

Mann i 40-åra funnet med skader.

TEKNISK ETTERFORSKNING: Hybelhuset der den drepte mannen ble funnet, er sperret av. Tekniske etterforskere undersøkte åstedet tidligere i kveld.
Foto: RUNE STOLTZ BERTUNUSSEN / NTB SCANPIX
TEKNISK ETTERFORSKNING: Hybelhuset der den drepte mannen ble funnet, er sperret av. Tekniske etterforskere undersøkte åstedet tidligere i kveld. Foto: RUNE STOLTZ BERTUNUSSEN / NTB SCANPIXVis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

(Dagbladet): Troms politidistrikt har innledet drapsetterforskning etter at en mann i 40-åra ble funnet død i en bolig på Kvaløysletta tidligere i dag.

Politiet betegnet først dødsfallet som mistenkelig, men har nå endret beskrivelsen til drap.

- Skader på avdøde og øvrige omstendigheter rundt funnet har medført at politiet etterforsker saken som drap, meddeler etterforskningsleder og politiinspektør Einar Sparboe Lysnes i en pressemelding.

Kripos koblet inn Ingen er så langt siktet. Kripos er bedt om å bistå i etterforskningen.

Den drepte mannen er en kjenning av politiet, og ble funnet i sin bolig, en kommunal hybel.

Politiet har sperret av funnstedet og gjennomført tekniske undersøkelser i huset. Samtidig har de foretatt en rundspørring i nabolaget, samt avhørt vitner.

Ber om tips - Vi søker også etter flere personer som kan ha sett eller hørt noe av betydning for saken. De kan ringe oss på 02800 (politiets fellesnummer), sa operasjonsleder Steinar Gudmundsen til Dagbladet tidligere i kveld.

Etterforskningen er på et tidlig tidspunkt, politiet er derfor tilbakeholdne med opplysninger om hvilke skader den drepte har. De vet ikke når han døde.