Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

Drapsforsøk-siktet avhøres i kveld

Tilstanden for skuddskadde kvinner er stabil.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

(Dagbladet): En mann i 50-åra i ble i dag tidlig pågrepet for å ha skutt to kvinner i begynnelsen av 40-åra på en privatadresse i Lindesnes. Kvinnene skal ha vært på besøk i huset, ifølge politiet.

Mannen er siktet for drapsforsøk. De to kvinnene er overført til Ullevål universitetssykehus i Oslo og tilstanden skal være stabil.

- Slik tilbakemeldingene har vært så langt ser det ut til at de overlever dette, sier fungerende stasjonssjef Nils Olaf Holbek til Dagbladet.

Nå i kveld håper politiet å få flere svar på hva som har skjedd.

- Siktede sitter i avhør nå i kveld, sier Holbek.

Politiet håper de også får anledning til å avhøre kvinnene etter hvert.

- Avhøret av dem, hvis det blir mulig, kan bli veldig viktige, sier han.

Politiet er ellers sparsommelige med informasjon tidlig i saken. Ifølge Lindesnes Avis har politiet beslaglagt et håndvåpen på eiendommen, men Holbek ønsker ikke å kommentere dette.

Den siktede mannen beskrives som en kjenning av politiet.

Politiet fikk melding om hendelsen over telefon klokka 07.20 i dag tidlig, men det er ennå ikke klart hvem som meldte fra til politiet.

- Noen har ringt etter ambulanse og bedt om bistand. I meldinga så kom det ikke fram at to personer er skutt. Det ble klart da vi kom fram, sier Holbek til Dagbladet.

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media