Drapsforsøket på Toten: Far pågrepet i bilen

Mannen som er siktet for drapsforsøk på sin sønn, ble pågrepet i en bil, bekrefter politiet.

BIL: Politiet tauet inn en bil i forbindelse med at en 15-åring ble funnet kritisk skadd etter en voldshendelse i en privatbolig på Kapp i Østre Toten. Foto: Bjørn Langsem / Dagbladet
BIL: Politiet tauet inn en bil i forbindelse med at en 15-åring ble funnet kritisk skadd etter en voldshendelse i en privatbolig på Kapp i Østre Toten. Foto: Bjørn Langsem / Dagbladet Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

Politiet fikk i går melding om en alvorlig voldshendelse på en privat adresse på Toten. Da de rykket ut til stedet fant de en livløs 15 år gammel gutt. Hans far ble samme dag pågrepet og siktet for drapsforsøk.

Gutten ble betegnet som livstruende skadd, og ble fløyet til Ullevål sykehus.

I etterkant av hendelsen ble det beslaglagt en personbil. Et vitne sier til Oppland Arbeiderblad at siktede forlot åstedet i en bil like før han ble pågrepet.

- Siktede ble pågrepet i bilen som siden ble tauet bort, sier etterforskingsleder John Eivind Melbye i Innlandet politidistrikt til Dagbladet.

Pågripelsen var udramatisk, ifølge Melbye. Han sier videre at Kripos har bistått med tekniske undersøkelser av bilen som den siktede faren ble pågrepet i.

- Et klart bilde

- Politiet har et klart bilde av hendelsesforløpet, men vi ønsker ikke å gå i mer detalj på nåværende tidspunkt, sier etterforskningslederen.

Melbye mener den siktede faren har forklart seg godt og detaljert, men politiet ønsker ikke å si noe om motivet til voldshandlingen eller hva faren har sagt i avhør.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer