Drapsmann dømt for voldtekt

Oslomann (27) dømt til forvaring.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

En drapsdømt oslomann (27) er dømt til forvaring i inntil åtte år for voldtekt og knivstikking mot ei 17 år gammel jente. Voldtekten ble begått i prøvetida for drapsdommen på sju års fengsel.

Det var under en fest at 27-åringen mente han var blitt frastjålet 10.000 kroner av to jenter. 27-åringen fikk det for seg at 17-åringen hadde skjult pengene i underllivet. Han truet med å drepe henne, og hun ble slått i skuldra med en batong.

27-åringen forsatte mishandlingen med å kreve at 17-åringen skulle kle av seg på underkroppen. Samtidig holdt han en mengde ukjente piller opp foran ansiktet på jenta, piller som han truet med å tvinge i henne, om hun ikke gjorde som han forlangte.

27-åringen beordret deretter 17-åringen til å sette seg oppå ei vinflaske.

_|Jeg våget ikke å gjøre annet enn det han sa, forklarer offeret.

Brukte kniv 

Ifølge jenta satt hun med flaska i seg i om lag to minutter. Da hun forsøkte å reise seg opp, stakk 27-åringen henne i låret med en kniv.

I 1999 ble 27-åringen dømt for forsettlig drap begått i 1997.

27-åringen og avdøde, som var 17 år og 9 måneder gammel, hadde spilt TV-spill ei natt i avdødes leilighet. De hadde drukket øl og brennevin, og utpå morgensida brøt de håndbak.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer