DREPTE PÅ JULAFTEN: Det var julaften 2013 43-åringen drepte sin svigerfar, som var på besøk hos ham og samboeren i Tromsø. Foto: Jan-Morten Bjørnbakk / NTB Scanpix
DREPTE PÅ JULAFTEN: Det var julaften 2013 43-åringen drepte sin svigerfar, som var på besøk hos ham og samboeren i Tromsø. Foto: Jan-Morten Bjørnbakk / NTB ScanpixVis mer

Drapsmann på rømmen i Tromsø

Stakk av fra psykiatrisk sykehus.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

(Dagbladet): En 43-årig mann som er dømt for drap, har rømt fra psykiatrisk sykehus. Det var NRK Nordnytt som først omtalte saken.

- Vi fikk melding fra institusjonen klokka 19.10, om at han hadde rømt fra posten sin, opplyser Roy-Tore Meyer, operasjonsleder ved Troms politidistrikt, til Dagbladet.

Nøyaktig hvordan flukten kom i stand, er foreløpig ikke kjent.

43-åringen er domfelt i en mye omtalt drapssak, der hans svigerfar ble funnet død hjemme hos ham og samboeren i Tromsø julaften 2013. Tromsøværingen tilsto å ha drept svigerfaren, og ble i desember i fjor dømt til tvungent psykisk helsevern.

Politiet leter nå etter rømlingen. Operasjonsleder Meyer ber publikum holde utkikk etter ham, men understreker at han ikke anses som farlig.

Den rømte mannen skal være godt kledd etter forholdene.