Drapsmann trolig funnet død

Politiet opplyser mandag kveld at mannen som er siktet for drapet i Nittedal trolig er funnet død. Den siktede er funnet mellom Svelvik og Drammen.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

- Vi er ganske sikre på at drapsmannen er funnet død, opplyser politiinspektør ved Romerike politidistrikt Ragnar Ingberg til Dagbladet :på nettet mandag kveld.

- Den omkomne ble funnet av politimenn og hunder i en fjellskrent mandag ettermiddag. Ved siden av den etterlyste 31-åringen fant vi et AG3-gevær, sier Ingeberg.

Publikum observerte bilen til den etterlyste mannen mellom Svelvik og Drammen. Disse observasjonene fikk politiet til å lete etter den siktede i drapet på forretningsmannen Leif Ryen i Nittedal.

- Fordi vi antok at mannen var bevæpnet tok det av sikkerhetsmessige hensyn noe tid før vi fant den siktede. Men ved hjelp av hunder kom politiet over den døde 31-åringen, informerer politiinspektør Ingberg.

Han opplyser at politiet ikke betrakter saken som oppklart før de vet det endelige motivet i drapssaken. Dessuten kan han ikke gi en endelig bekreftelse på at det er den siktede 31-åringen som er funnet før obduksjonsrapporten foreligger tirsdag formiddag.

- Det ligger en personlig tragedie i det dramaet som har utspilt seg disse to dagene. Vi har mye arbeid foran oss før det er endelig klart hva motivet til den nå døde 31-åringen har vært, sier politiinspektøren ved Romerike politidistrikt.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer