Drapsmann trolig funnet død

Politiet opplyser mandag kveld at mannen som er siktet for drapet i Nittedal trolig er funnet død. Den siktede er funnet mellom Svelvik og Drammen.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

- Vi er ganske sikre på at drapsmannen er funnet død, opplyser politiinspektør ved Romerike politidistrikt Ragnar Ingberg til Dagbladet :på nettet mandag kveld.

- Den omkomne ble funnet av politimenn og hunder i en fjellskrent mandag ettermiddag. Ved siden av den etterlyste 31-åringen fant vi et AG3-gevær, sier Ingeberg.

Publikum observerte bilen til den etterlyste mannen mellom Svelvik og Drammen. Disse observasjonene fikk politiet til å lete etter den siktede i drapet på forretningsmannen Leif Ryen i Nittedal.

- Fordi vi antok at mannen var bevæpnet tok det av sikkerhetsmessige hensyn noe tid før vi fant den siktede. Men ved hjelp av hunder kom politiet over den døde 31-åringen, informerer politiinspektør Ingberg.

Han opplyser at politiet ikke betrakter saken som oppklart før de vet det endelige motivet i drapssaken. Dessuten kan han ikke gi en endelig bekreftelse på at det er den siktede 31-åringen som er funnet før obduksjonsrapporten foreligger tirsdag formiddag.

- Det ligger en personlig tragedie i det dramaet som har utspilt seg disse to dagene. Vi har mye arbeid foran oss før det er endelig klart hva motivet til den nå døde 31-åringen har vært, sier politiinspektøren ved Romerike politidistrikt.