Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

- Drapsmannen gikk berserk

Drapet på den norske flyvertinna (42) beskrives som svært brutalt.

20. ETASJE: Politiet har sperret av gangen der kvinnen bodde, og håper de har drapsmannen på video. Foto: Øistein Norum Monsen/Dagbladet
20. ETASJE: Politiet har sperret av gangen der kvinnen bodde, og håper de har drapsmannen på video. Foto: Øistein Norum Monsen/Dagbladet Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

||| KØBENHAVN (Dagbladet): Den norske flyvertinna som ble funnet drept på rom 2025 på Radisson Blu-hotellet i København ble utsatt for svært brutal vold. Drapssjef Ove Dahl går så langt som å si at drapsmannen gikk berserk.

- Det ser nærmest ut som gjerningsmannen har gått helt berserk, og slått henne svært mange ganger i ansiktet og overkroppen, sier Dahl.

- Det har vært en voldsom hendelse, gjør Dahl det klart overfor dansk TV2.

Noe i kikkerten
En anelse kryptisk sier Dahl at politiet «har noe i kikkerten», uten å utdype dette videre. Drapssjefen har gjort det klart overfor Dagbladet at politiet håper å få verdifull informasjon utfra bilder fra de mange overvåkingskameraene som finnes på hotellet.

- Vi håper at vi har gjerningsmannen på film, sier Dahl, som legger til at politiet har sikret seg «interessante videoopptak»

BESLAG: Her frakter politimenn ut to poser med mulig bevismateriale fra Radisson Blu-hotellet. MMS-foto: Harald S. Klungtveit/Dagbladet
BESLAG: Her frakter politimenn ut to poser med mulig bevismateriale fra Radisson Blu-hotellet. MMS-foto: Harald S. Klungtveit/Dagbladet Vis mer

For å få tilgang til 20. etasje - hvor drapet fant sted - må man være i besittelse av nøkkelkort, eller være i følge med en av hotellets gjester.

Tilfeldig offer
Alle disse tekniske sporene blir nå gjennomgått.

Politiet jobbet på åstedet til litt over midnatt i natt, og har tatt i bruk hunder for å gå gjennom hotellet og nærliggende områder så grundig som overhodet mulig. Tjenestemenn tok med seg to store poser med mulige bevis da de forlot stedet omkring klokka 0015.

Politiet tror kvinnen var et tilfeldig offer. Hun skal ha vært alene på rommet da drapsmannen kom, og åpnet selv døren for vedkommende.

Det danske nyhetsbyrået Ritzau skriver at kvinnen verken ble utsatt for noe seksuelt eller at drapsmannen var ute etter verdisaker.


BRUTALT: Det var på dette hotellet kvinnen ble funnet drept. Foto: Kristian Juul Pedersen / SCANPIX
BRUTALT: Det var på dette hotellet kvinnen ble funnet drept. Foto: Kristian Juul Pedersen / SCANPIX Vis mer

Lyst til å diskutere?

Besøk Dagbladet debatt!