Drapsmannen glemte kniven

Drapskniven lå ved siden av kvinnen (67) og mannen (70) som ble funnet drept i den gamle trevillaen på Sinsen i Oslo. I natt leita politiet etter fingeravtrykk, som kan avsløre rovmorderen.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

Ekteparet ble funnet stukket i hjel i andre etasje i den gamle villaen.

Politiinspektør Gunnar Larsen, som leder jakten på drapsmannen, var i går kveld svært tilbakeholden med opplysninger om drapet.

- Av hensyn til etterforskningen har jeg ingen kommentarer, var det eneste Larsen svarte på konkrete spørsmål om hva som egentlig skjedd i Sinsenveien 44, da ekteparet ble drept med en kniv.

Sjekker alibier

Selv om politiinspektøren var ordknapp og lite meddelsom, er det all grunn til å anta at etterforskeren fra kriminalavdelingen i Oslo allerede puster drapsmannen i nakken.

Politiet tror at det er en innbruddstyv som har brutt seg inn i ekteparets bolig, blitt overrasket av det eldre paret og deretter drept dem med en kniv.

Allerede i timene etter drapet fant politiet fram opplysninger om kjente innbruddstyver, og arbeidet med å sjekke alibier opp mot kjente innbruddstyver er ventet å starte allerede i formiddag.

Ved siden av kniven som ble funnet ved siden av ekteparet, er det fingeravtrykk politiet i første omgang setter lit til i jakten på den ukjente drapsmannen.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer