-  Drapsmannen kan være skadd

Politiet etterlyser nå fem ukjente og svært sentrale vitner som trolig har sett Anne Slåtten (22) like før hun møtte sin drapsmann. Vitnene kan løse drapsgåten.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

FØRDE (Dagbladet): Vitnene som nå etterlyses har alle gått eller syklet samme strekning som Anne Slåtten i minuttene før hun ble kvalt og drept.

De fem kan være nøkkelvitner for politiet, men de har fortsatt ikke meldt seg - selv om det snart er gått to uker siden drapet på sykepleierstudenten.

Politiet utelukker ikke at noen av dem kan ha noe med drapet å gjøre.

Avgjørende vitner

De fem som nå etterlyses, kan være avgjørende vitner i etterforskningen. En kvinne er sett rundt klokka 07.15 søndag morgen. Observasjonen er gjort på samme sted som en av de siste observasjonene av Anne Slåtten. Nesten samtidig er en kvinne sett på vei mot sentrum, like ved åstedet. Dersom drapsmannen har ventet der, har trolig denne kvinnen passert ham like før Anne Slåtten. Tre syklister er også sett på strekningen mellom åstedet og Sentralsjukehuset i Førde mellom kl. 06.50 og 07.15. Politiet tar høyde for at to av disse kan være samme person, men kan ikke si om det dreier seg om menn eller kvinner.

-  Vi ber om at alle som har vært i området fra Hamretunet til Førde sentrum om å melde seg for politiet, sier lensmann Kjell Fonn, som understreker at de fem er etterlyst som vitner.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer