- Drapsmannen stakk av i hvit bil

Egil Tostrup Bråten (23) ble trolig et tilfeldig offer for en rovmorder. Drapsmannen stakk trolig av med 23-åringens lommebok og hoppet inn i en bil.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

Politiets hovedteori er at Egil Tostrup Bråten ble et tilfeldig offer. Minutter etter at 23-åringen ble sett av en kamerat, og da han var på vei inn i hybelhuset der han bodde, ble han overfalt av en eller flere personer som etterpå trolig stakk av i en bil.

- En kjernekar

Så langt i etterforskningen har politiet ikke noe motiv for knivdrapet.

- Vitner beskriver ham som en ordentlig kjernekar. Vi har så langt ikke funnet noe som kan forklare den tragiske hendelsen, sier politiavdelingssjef Finn Abrahamsen ved Oslo politidistrikt til Dagbladet.

Siste sikre observasjon av Bråten ble gjort noen minutter etter klokka 00.30 natt til mandag. Han ble da observert av en kamerat på vei inn i Nordahl Bruns gate i Oslo sentrum. Minutter seinere ble 23-åringen funnet liggende i en blodpøl utenfor inngangen til hybelhuset der han bodde.

Etterlyser hvit bil

Foreløpig vet ikke politiet hva som skjedde de dramatiske minuttene utenfor inngangen til Bygdelagets hybelhus. Hovedteorien er at 23-åringen kom spaserende ned gata, da han ble stoppet og overfalt.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer