Drapsmistenkt blogget om kannibalisme

Innrømmet å ha drept 10-årig nabo - vitset om menneskespising på nettet.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

(Dagbladet.no): Kevin Ray Underwood ble arrestert i byen Purcell i Oklahoma fredag. Han er siktet for drap på Jamie Rose Bolin. I leiligheten hans fant politiet mørkryder og grillspidd.

Drapet på den 10-årige jenta, som bodde med sin far i etasjen over, har har vakt stor oppstandelse blant de drøyt 5500 innbyggerne i den lille byen Purcell. Da han ble konfrontert av politiet innrømmet Underwood å ha drept og partert jenta.

Hun ble funnet naken, med dype sagemerker i halsen, i 26-åringens soveromskap, ifølge CNN.com.

Bekjente av dagligvarebutikk-ansatte Kevin Ray Underwood, beskriver ham overfor The Associated Press som en stille, kjedelig og tilsynelatende pålitelig mann. I sin blog på nettet, vitset 26-åringen om kannibalisme, og beskrev hva som skjedde da han ikke tok antidepressiva-medisinen sin.

I weblogen beskriver han seg selv som «singel, kjedsom og ensom, men ellers i ganske godt humør». I nettdagboka, som han har skrevet i siden 2002, beskriver han også sine depressive sider.

Han forteller at han har hatt farlige fantasier han trolig ville blitt sperret inne for, og sier han ber til Gud om å «fjerne det som er feil med hjernen min, så jeg kan leve som en normal person», skriver AP.

Politiet antar at Jamie Rose Bolin ble drept onsdag, da hun ble meldt savnet etter et besøk på biblioteket. Underwood blir formelt tiltalt for overlagt drap mandag, med påstand om dødsstraff.

SØRGET: Slektninger og venner av Jamie Rose Bolin samlet seg lørdag utenfor leiligheten hvor jenta ble bortført og drept onsdag.
INNRØMMET DRAP: Kevin Ray Underwood vitset om kannibalisme på internett. 26-åringen ble fredag pågrepet, siktet for drap på sin 10-årige nabo.