Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

Drapsmistenkt meldte seg på politistasjonen

Mann i 60-årene skutt og drept i Bergen.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Politi væpnet med maskinpistoler jaktet i dag på en mulig gjerningsmann i området rundt Frekhaug bilsenter på Mjåtveit, men ifølge Bt.no har den mistenkte nå meldt seg på sentrum politistasjon i Bergen.

Det var en mann i 60-årene som ble funnet skutt og drept ved et industriområde på Frekhaug nord for Bergen i 13-tida.  Det er uklart hvor lenge han da hadde ligget der.

- Vi har satt i gang full drapsetterforskning og går bredt ut. Vitner har navngitt det de mener er en gjerningsmann. Vi jakter på vedkommende, sa operasjonsleder Svein Bruarøy ved Hordaland politidistrikt til Dagbladet.no tidligere i ettermiddag.

Gjerningspersonen skal være i 40-årene.

- Vi har øyenvitner til drapet, sa lensmann Einar Vatne ved Lindås og Meland lensmannskontor på en pressekonferanse klokka 15.20, ifølge Bt.

Den antatte gjerningsmannen ble sett flyktende fra åstedet i en blå stasjonsvogn av eldre merke. Mannen i 40-årene er hjemmehørende i Nordhordaland. 

I og med at mannen er i besittelse av våpen, ble han regnet som farlig mens jakten pågikk.

Politiet ønsker ikke å kommentere forholdet mellom den angivelige gjerningsmannen og offeret.

Dagbladet.no følger saken.

image: Drapsmistenkt meldte seg på politistasjonen

.

Lyst til å diskutere?

Besøk Dagbladet debatt!