Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

Drapsmistenkt meldte seg

Etterlyst i Sverige, meldte seg i Tyskland i kveld.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

(Dagbladet.no): Den 31 år gamle kvinnen som er ettersøkt av svensk politi, mistenkt for drapet på to små barn i Arboga, har meldt seg for politiet i Hannover.

Hun meldte seg ved 20-tiden i kveld.
 I går, to dager etter at barna ble funnet i en blodpøl, sammen med moren, reiste 31-åringen hjem fra Sverige til Tyskland, melder
Expressen.


Barnefaren sjekket ut 
 Den tyske kvinnen, ble ettersøkt av svensk politi, etter at barnas far ble sjekket ut av saken. Kvinnen skal ha hatt et forhold til småbarnsmorens nåværende samboer, ifølge Expressen.

Kvinnens mor sier til Expressen at datteren har vært innlagt på sykehus to ganger tidligere på grunn av psykiske problemer. Hun har bodd i Stockholm, men reiste hjem til Tyskland for å besøke moren, som har kreft.

- Hun skulle sove over hos en venn og komme tilbake til meg i morgen, sier moren til Expressen.Moren vet ingenting 
De to småbarna og deres 23 år gamle mor, ble funnet hardt skadd i en enebolig i Arboga sent mandag kveld. Barna, på henholdsvis to og fire år, døde av skadene.

Moren ligger nå på sykehuset i Uppsala og tilstanden skal være kritisk. Hun er uvitende om at hennes to barn ble drept. Der blir hun voktet døgnet rundt av to vakter, som sto utenfor rommet hennes. Hun er det eneste vitnet til det brutale dobbeltdrapet.


Følte seg truet


Kvinnen skal tidligere har følt seg truet, og politiet etterforsker for tiden trusler mot henne, uten å ville bekrefte om det er derfor det er vakthold utenfor rommet hennes på Uppsala. Det var kjæresten som fant de tre da han kom hjem fra jobb mandag kveld.

- Da han åpnet døren fant han dem på gulvet i gangen. Det var blod over alt. Alle tre pustet og han forsøkte å løfte samboeren for å åpne luftveiene, forklarte mannens far til Expressen.

TO BARN BLE DREPT: En 23 år gammel mor ble hardt skadd, og hennes to barn ble drept etter et brutalt overfall mandag kveld. Foto: Robban Andersson/Expressen
TO BARN BLE DREPT: En 23 år gammel mor ble hardt skadd, og hennes to barn ble drept etter et brutalt overfall mandag kveld. Foto: Robban Andersson/Expressen Vis mer
image: Drapsmistenkt meldte seg
Utforsk andre nettsteder fra Aller Media