Drapsmistenkt nordmann fengslet i Sverige

35 år gammel trebarnsfar stukket ned ved kjellertrapp.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

(Dagbladet.no): En 22 år gammel nordmann er varetektsfengslet i Sverige, mistenkt for et drap, melder det svenske nyhetsbyrået TT. 

Det antatte drapsofferet, en 35 år gammel trebarnsfar, ble funnet på Hisingen i januar i år.

Politiet i Västre Götaland vil ikke bekrefte nasjonaliteten på den drapsmistenkte 22-åringen.

- Vi har et mord på Hisingen 27.januar. En person er fengslet mistenkt for drapet. Ytterligere tre er anholdt i saken. Hvor gamle, hvilket kjønn de har og statsborgerskap har ikke vi mulighet til å gå ut med, sier pressetalsmann Frans Dahlén til Dagbladet.no.

En 26 år gammel mann er fengslet for medvirkning til å skjule forbrytelsen.

Den døde ble funnet lørdag morgen den 27.januar på en gate ikke langt fra kjøpesenteret Backaplan, melder Göteborgsposten.

Offeret var en 35 år gammel trebarnspappa, som på begynnelsen av 2000-tallet hadde tilknytning til Hells Angels, og som i den senere tiden skal ha hatt omgang med folk fra Original Gangsters, skriver Göteborgsposten.

Mannen ble funnet med store stikkskader utenfor en kjellertrapp, ikke langt fra en byggning, som den kriminelle organisasjonen Brödarskapet Wolfpack (BSK) disponerer.

Tidligere på kvelden hadde klubben arrangert en fest der 35-åringen var invitert. Ifølge øyenvitner oppstod det bråk mellom han og 22-åringen.

En kvinne er også tidligere pågrepet i saken, mistenkt for medvirkning.  Fengslingsmøte vil bli holdt fredag.

En fjerde person, som har vært anholdt av politiet, er løslatt.