Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

Drapsmistenkt pågrepet i Ungarn

Mann (46) fra Kosovo mistenkt for drap i Norge for ti år siden.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Mannen skal ha blitt pågrepet da han forsøkte å komme seg over grensen mellom Serbia og Ungarn tirsdag ettermiddag, melder TV2.

— Mannen skal ha utført et drap i Norge i 2005, og han ble derfor pågrepet. Det er tingretten i Budapest som vil avgjøre hva som skjer videre med ham, sier Szabolcs Szenti, talsperson for det lokale politiet, ifølge kanalen.
 
Mannen har vært internasjonalt etterlyst etter et drap i Norge for ti år siden. Ifølge TV2 skal han ha brukt et serbisk pass, som så ble gjenkjent grensen til Schengen-landet.

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media
Kode24 - nettavis om utvikling og koding Elbil24.no -  nyheter om elbil KK.no - Mote, interiør, og tips Sol.no - De viktigste nyheter fra nettsider i Norge Vi.no - Quiz, kryssord og nyttig informasjon Dinside.no - teknologi, økonomi og tester Se og Hør - Kjendis og underholdning Lommelegen.no - helse, symptomer og behandling