Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

Drapsmistenkt pappa sluppet fri

- Han har et godt alibi, sier politiet.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

(Dagbladet.no): Mannen som ble mistenkt for å ha drept sine to små barn med kniv mandag kveld i svenske Arboga, ble i ettermiddag sluppet fri etter avhør, melder Expressen.

- Han har et godt alibi, sier svensk politi.

Den 28 år gamle mannen har sittet i avhør i hele dag og har fått beskjed om at han er sjekket ut av den brutale drapssaken.

Mandag kveld rykket svensk politi ut til et bolighus i Arboga. Der fant de mor og to små barn liggende i en blodpøl på gulvet inne i boligen.

Alle tre ble fraktet til sykehus, men bare moren overlevde. De to barna, på henholdsvis to og fire år, døde av omfattende skader.

Eneste vitne

Natt til tirsdag ble den 28 år gamle mannen, og far til barna, pågrepet.

Den 23 år gamle moren ble også hardt skadd under overfallet. Hun ligger på sykehuset i Uppsala, foreløpig uvitende om at hennes to små barn er drept. Kvinnen har hodeskader eter knivstikk og tilstanden er alvorlig.

TO SMÅ BARN DREPT: Politiet vet fortsatt ikke hvem som drepte de to små barna i Arboga mandag kveld. Foto: Robban Andersson/Expressen
TO SMÅ BARN DREPT: Politiet vet fortsatt ikke hvem som drepte de to små barna i Arboga mandag kveld. Foto: Robban Andersson/Expressen Vis mer

Kvinnen er eneste vitne til det som skjedde mandag kveld. Nå beskyttes hun av vakter døgnet rundt.

- Det sitter to stykker utenfor døren hennes hele tiden, sier faren til kvinnens nye kjæreste til Expressen.

Funnet av kjæresten

Det var kjæresten som fant de tre da han kom hjem fra jobb mandag kveld.

- Da han åpnet døren fant han dem på gulvet i gangen. Det var blod over alt. Alle tre pustet og han forsøkte å løfte samboeren for å åpne luftveiene, forklarer mannens far.

Kvinnen skal tidligere har følt seg truet, og politiet etterforsker for tiden trusler mot henne, uten å ville bekrefte om det er derfor det er vakthold utenfor rommet hennes på Uppsala.

- Det kan være sånn, men det kan jeg ikke si, sier talsmann for politiet i Västmanaland., Börje Strömberg til Expressen.

23-åringen hadde egen blogg på internett, hvor hennes eks og barnas far ble nevnt. Barnas far blogget også om sitt liv. Nå undersøker politiet disse bloggene.

image: Drapsmistenkt pappa sluppet fri
Utforsk andre nettsteder fra Aller Media