Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

Drapsmistenkt tok fire barn som gisler

En væpnet mann som er ettersøkt for drap holdt søndag fire barn og en kvinne som gisler i et bolighus nær Orlando i USA.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

41 år gamle Jamie Dean Petron, som er mistenkt i forbindelse med en rekke skyteepisoder og et ran, skal ha skutt en mann i hodet da han inntok huset. Mannen kom seg vekk fra stedet, og ifølge sykehuset er tilstanden hans stabil. En annen mann skal også ha kommet seg ut av huset. Politiet beskriver dramaet, der ei 16 år gammel jente, en åtte år gammel gutt og to babyer på ti og 11 måneder samt en kvinne blir holdt som gisler, som «svært anspent.»

Ifølge politiet skal Petron ha skutt to butikkansatte i forbindelse med et ran fredag. En av dem døde. Da politiet forsøkte å pågripe mannen lørdag skjøt han en politimann i benet.

Petrons forlovede har holdt en appell på TV der hun ba ham om å løslate gislene. Petron har tidligere sittet ni år i fengsel for drapsforsøk.

(NTB)

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media