Drapsnissens bombe sprengte etter hans død

8-åring første offer for forsmådd og rabiat eksmann.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet.no): Tragediens omfang bare øker etterhvert som detaljene kommer til overflaten omkring den såkalte nissedraktskytteren i Covina utenfor Los Angeles julaften.

I natt eksploderte en rørbombe inne i leiebilen avdøde Bruce Jefferey Pardo (45) brukte da han slo til mot sine tidligere svigerforeldre og ekskone på julaften. Bomben gikk av nesten et døgn etter at han selv begikk selvmord.

Og i det nedbrente huset til svigerforeldrene finner åstedsgranskerne stadig flere lik. Til nå er ni funnet omkommet. Svigerforeldrenes festOmlag 25 venner og slektninger deltok på den tradisjonelle juletrefesten hjemme hos Pardos tidlige svigerforeldre. Også ekskona var på festen.Utkledd som julenisse banket 45-åringen på døra, bevæpnet med to pistoler og en hjemmelaget flammekaster.

Åtteåring første offerDen åtte år gamle jenta som åpnet døra ble Pardos første offer. Han rettet pistolen mot hennes ansikt og trakk av. Deretter gikk han fra rom til rom mens han skjøt på gjestene.

- Åtteåringen har en veldig, veldig alvorlig skade i ansiktet. Skaden er ikke livstruende, men hun har en svært vanskelig tid foran seg, sier etterforskningsleder Pat Buchanan på en pressekonferanse i dag. Nabonissen bortreistEn nabo har i alle år gjestet juletrefesten som julenisse, men han har nylig flyttet fra nabolaget, og skulle således ikke innom festen i år. Det visste trolig ikke den åtte år gamle jenta som åpnet døra.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer