Drapsoffer ble banket opp av gjeng

I 2003 ble en gruppe menn dømt for grov vold mot 38-åringen, i går natt ble han skutt og drept med pistol på samme åsted.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet.no): Politiet har ingen konkret mistenkt etter drapet på gatekjøkkenet Skårer Grill og Pizza i Akershus natt til søndag. I overkant av ti personer er nå avhørt, og søndag foretok politiet rundspørring i boligene ved åstedet.

Ingenting tyder på at det har forsvunnet penger eller verdifulle gjenstander fra gatekjøkkenet, og politiet jobber ut fra at det er snakk om et målrettet drap. 38-åringen ble drept med flere skudd fra en pistol.

- Vi har avhørt et stort antall vitner, men ingen av dem har observert selve hendelsen, gjerningsperson eller eventuell flukt, opplyser politiadvokat Ellen A. Ilstad til Dagbladet.no

Dømt for vold

Politiet har ikke noen holdepunkter for hvem som drepte gatekjøkken-eieren. Etterforskerne undersøker blant annet en langvarig konflikt mellom mannen og en annen familie med pakistanske røtter.

Bråket har resultert i flere volds- og trusselepisoder ved restauranten. I 2003 ble 38-åringen banket opp av en gruppe menn, like ved gatekjøkkenet der han ble drept i natt. Gjerningsmennene ble dømt for voldsbruken.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer