Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

Drapsoffer var trolig ubevæpnet

Den 37 år gamle mannen som ble skutt og drept utenfor en bolig i Ytre Enebakk i helgen, var ubevæpnet.

 DREPT:  En drapstruet familiefar (49) skjøt og drepte en 37-åring som kom på uønsket besøk.  Familiefaren hadde tidligere samme dag blitt drapstruet og ringte politiet for å få beskyttelse. Foto: Siv Johanne Seglem / Dagbladet
DREPT: En drapstruet familiefar (49) skjøt og drepte en 37-åring som kom på uønsket besøk. Familiefaren hadde tidligere samme dag blitt drapstruet og ringte politiet for å få beskyttelse. Foto: Siv Johanne Seglem / Dagbladet Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

|||

Den 37 år gamle mannen som ble skutt og drept utenfor en bolig i Ytre Enebakk i helgen, var ubevæpnet.

- Avdøde hadde verken kniv eller skytevåpen på seg, sier politiadvokat Knut Inge Stavang i Follo politidistrikt til VG.

Drapet skjedde utenfor et hus langs en sidevei av riksvei 155, på grensen mellom Ski og Kirkebygda i Ytre Enebakk søndag ettermiddag.

Den drapssiktede 49-åringen skal ha mottatt en telefonsamtale med trusler fra offeret en time før han kom til huset sammen med en 21 år gammel litauer.

Det er ikke klart hva som skjedde forut for drapet, eller hva slags konflikt som oppsto.

49-åringen som skjøt og drepte mannen, har påberopt seg nødverge.

- Slik jeg oppfatter min klient, trodde han at det var våpen i bilen, og at han derfor handlet i nødverge, sier mannens forsvarer, Ann Gunn Edvardsen.

Den drepte 37-åringen skal ha slektninger som bor like ved den siktede. Dessuten skal 21-åringens bror ha jobbet sammen med avdøde. (NTB)


Utforsk andre nettsteder fra Aller Media