Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

- «Drapsofferet» Petra dukket opp i live etter 31 år

Forsvant sporløst i 1984.

- DUKKET OPP IGJEN: Petra forsvant sporløst i 1984 og ble etterlyst med dette bildet året etter. Nå skal hun ha dukket opp i live etter å ha vært antatt død i tre tiår.
- DUKKET OPP IGJEN: Petra forsvant sporløst i 1984 og ble etterlyst med dette bildet året etter. Nå skal hun ha dukket opp i live etter å ha vært antatt død i tre tiår. Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

(Dagbladet): Tyske Petra forsvant sporløst fra sin hjemby Braunschweig i Tyskland for 31 år siden i 1984.

Familien hennes og myndighetene har trodd at hun var død, men nå - tre tiår senere - skal hun ha dukket opp i live.

Hun skal ha blitt «avslørt» ved en tilfeldighet for et par uker siden da hun ringte politiet og oppga å være «Fru Schneider» og ville anmelde et innbrudd i byen Düsseldorf. Da politiet ba henne vise legitimasjon måtte hun avsløre sin hemmelighet, ifølge tyske Bild.

Etterlyst på TV Kvinnen forsvant da hun var 24 år gammel. Det ble raskt en forsvinningssak, men hun kom ikke til rette.

Hun ble etterlyst på TV og på et tidspunkt tilsto en da 19 år gammel mann å ha drept henne.

Han hadde tilstått et drap på en 14 år gammel jente i samme område som Petra forsvant. Men liket ble ikke funnet, og et par år senere trakk mannen tilståelsen.

I 1989 ble saken henlagt og Petra ble arkivert som omkommet.

Falsk navn Den nå 55 år gamle kvinnen skal ha forklart at hun har levd i flere tyske byer i løpet av de siste 30 åra.

Hun har levd under falsk navn og uten identitespapirer. Hun skal ha jobbet svart for å tjene til livets opphold, og skal ikke være registrert med egen bankkonto, opplyser politiet til Bild.

Informasjonen hun har gitt til politiet sammen med en utgått legetimasjon taler for at kvinnen snakker sant og at det faktisk er hun som forsvant for 31 år siden.

Hvorfor hun ønsket å forsvinne er ikke kjent, men det skal ikke ha vært familiære problemer. Samtidig skal kvinnen ha gjort det klart at hun ikke ønsker kontakt med sin gamle familie nå, opplyser polititalsmann Joachim Grande, ifølge NBC news.

Instagram Følg @dagbladet.no på Instagram

Lyst til å diskutere?

Besøk Dagbladet debatt!