Drapsofferets mor: - Cicilie betydde alt for meg

Moren til den drepte Cicilie Watnan Lian (7) forklarer seg i Overhalla-saken.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon

- Cicilie betydde alt for meg, sa Julie Watnan (25), da hun i Namdal tingrett onsdag ga sitt vitneprov i Overhalla-saken, og fortalte om tapet av datteren Cicilie Watnan Lian.

Straffesaken mot Bahadir Mirzaolimov (27) fortsatte onsdag med morens vitneforklaring. Mirzaolimov var ikke i rettssalen under denne forklaringen, fordi Julie Watnan ikke ville forklare seg med tiltalte til stede.

Gråt i vitneboksen

Det var åpenbart en meget stor påkjenning for vitnet å fortelle retten om datteren og om det andre drapsofferet, Anne Grete Vollum.

Delvis gråtende, og med samboeren ved sin side i vitneboksen, svarte hun likevel på alle spørsmålene fra tingrettsdommer Lisa Bech, aktor Jan Henrik Dahle, bistandsadvokatene Gunhild Bergan og Inger Johanne Dehli, og forsvarer Arve Opdahl.Mistet to barn Julie Watnan fortalte at i juni 2006, ti måneder før Cicilie døde, mistet hun en liten datter i krybbedød. Hun lå på sykehuset og fikk en sønn på den tiden da Cicilie ble drept.

- Det er vanskelig å være mamma. Jeg er redd for at han også dør, sa Julie Watnan, og beskrev angsten for å miste også sitt tredje barn.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer