Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

Drapsofferets mor: - En riktig dom

Foreldrene til drosjesjåfør Thomas Knutsen satt på tilhørerbenken da sønnens drapsmenn ble dømt til 16 års fengsel. -Vi ville være her for å vise at Thomas hadde en familie, sier Mette og Børre Brenk Knutsen.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

- Det har vært to tøffe rettssaker, en skikkelig belastning for oss alle. Men vi syntes det var viktig å vise at Thomas hadde et ansikt. Og selv kunne han jo ikke være her, sier Børre Brenk Knutsen til NTB etter at dommen falt i ettermiddag.

Det er mer enn halvannet år siden sønnen Thomas ble funnet skutt og drept i sin drosje ved Rotnes i Nittedal. I vår ble sønnens drapsmenn dømt til ti års fengsel for forsettlig drap, men lagmannsretten kom til at drapet var overlagt og dømte dem i dag til 16 år.

- For oss betyr ikke antall år så mye. Det viktigste for oss er at de skyldige er tatt. Thomas kommer ikke tilbake uansett, sier Børre Brenk Knutsen.

Moren Mette Knutsen sier hun er glad rettssaken er over, og at hun syntes det var en riktig dom.

- Når får vi mer ro til å bearbeide sorgen, sier hun.

Begge de tiltalte vil anke straffutmålingen.

(NTB)