Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

Hellerud-drapet:

Drapsoffers bil var sporløst forsvunnet - nå er den funnet ved bingolokale på Ensjø

Bilen til mannen som ble funnet død i sitt hjem på Hellerud i Oslo torsdag, er kommet til rette. Politiet antar at mannen ble drept, men har ingen mistenkte.

DRAP: Leiligheten, som ligger i andre etasje, på Hellerud hvor en mann i 50-årene ble funnet død av familien. Foto: Frank Karlsen / Dagbladet
DRAP: Leiligheten, som ligger i andre etasje, på Hellerud hvor en mann i 50-årene ble funnet død av familien. Foto: Frank Karlsen / Dagbladet Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Da politiet slo drapsalarm etter at en tobarnsfar (54) ble funnet død i sin egen leilighet på Hellerud, var mannens bil forsvunnet, og politiet etterlyste denne.

- Politiet ble søndag kveld kontaktet av et vitne som fortalte at bilen sto parkert ved et bingolokale på Ensjø. Vi vet ikke hvorfor bilen sto parkert der, sier politiinspektør Grete Lien Metlid i Oslo politidistrikt til VG.

Politiet har ingen mistenkte i saken og ønsker fortsatt å komme i kontakt med vitner.

Politiet ønsker særlig å komme i kontakt med vitner som kan ha opplysninger fra torsdag morgen fram til mannen ble funnet død av familiemedlemmer i en bolig i Hellerudgrenda rett over klokka 16 samme dag. Den avdøde mannen, som var norsk statsborger med tyrkisk bakgrunn, bodde alene.

Politiet har opplysninger om at mannen ble sett utenfor boligen rundt klokka 12 torsdag, og har gått ut med adressen i håp om å få tips.

Lyst til å diskutere?

Besøk Dagbladet debatt!