Drapssak gjenopptas etter to år

Politiet i Larvik gjenopptar etterforskningen av drapet på 71 år gamle Ronald Ramm fra Larvik i november 1995. Tips kan kaste et nytt lys over saken.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Politiet og Kripos mener tiden nå er inne for å behandle nye tips som er kommet inn etter at Ramm ble funnet bundet og drept i sin enebolig 8. desember 1995.

- Mange nye tips som er dukket opp i saken er årsaken til at politisjefen i Larvik og Kripos velger å intensivere etterforskningen nå, sier etterforskningsleder Gunnar Hansen.

Politiet etterforsket saken intensivt i et halvt år etter at liket ble funnet. 243 blodprøver ble tatt og 714 personer ble avhørt. Nå er nye avhør i gang.

Nye etterforskere skal se på det gamle materialet med nye øyne, og noen fra det gamle etterforskerteamet som kjenner helheten i saken, skal gå gjennom saken på nytt. Politiet oppfordrer publikum til å komme med flere tips.

- Alle opplysninger kan være viktige. Vi er derfor interessert i å høre alt fra ting folk selv har sett til rykter. Selv ting som kan virke uvesentlige er det viktig at vi får kjennskap til, sier Hansen.

(NTB)