Drapssaken ryster India. Mannen som tilstår drap på 30 barn blir vist fram som en hund i lenker

Men noen mener det er detaljer i tilståelsen som skurrer.

MORD: India rystes i disse dager av en groteks drapssak der en mann ved navn «Ravinder» er arrestert for mordet på en seks år gammel jente. Her ledsages han av to politimenn som holder ham i lenker. Foto: AFP PHOTO / SAJJAD HUSSAIN / NTB SCANPIX
MORD: India rystes i disse dager av en groteks drapssak der en mann ved navn «Ravinder» er arrestert for mordet på en seks år gammel jente. Her ledsages han av to politimenn som holder ham i lenker. Foto: AFP PHOTO / SAJJAD HUSSAIN / NTB SCANPIX Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet): India rystes i disse dager av en groteks drapssak der en mann som går under navnet «Ravinder» er arrestert for mordet på en seks år gammel jente.

Men saken virker nå å være langt verre enn først antatt da den mistenkte nå har tilstått så mange som 30 andre barnedrap. Udådene skal ha skjedd i Uttar Pradesh, Haryana og Delhi i tidsrommet etter 2008.

Samtidig stilles det spørsmål ved tilståelsene til 23-åringen. Foreldrene bedyrer sønnens uskyld, og flere mistenker at tilståelsene kommer etter vold og tortur av politiet.

- Mistet kontroll BBCs journalist møtte Ravinder i utenfor politistasjonen i Begumpur der to betjenter hadde ham i lenker, og han fortalte dem i detalj hvordan han tok livet av den seks år gamle jenta. Hvordan han lokket henne med penger før han angrep henne. Hvordan han forgrep seg på henne og kvelte henne.

Ravinder var også for ett år siden arrestert for en lignende forbrytelse. Den gang overlevde offeret, men da den seks år gamle gutten ikke klarte å identifisere overfallsmannen ble han sluppet fri.

På dagtid arbeidet han på en lastebil, men om nettene gikk han ifølge sitt eget vitnemål på jakt etter barn. Gjerne ruset på alkohol narkotika. Ofrene hans var stort sett barn fra like fattige kår som han selv var fra.

- Dagen etter følte jeg alltid anger. Jeg tenkte at det jeg hadde gjort var feil og at jeg skulle slutte, men så begynte jeg å drikke og mistet kontroll igjen, svarer han på spørsmål om han noen gang angret på det bestialske drapene.

Skepsis Nå jobber politiet med å finne ut om tilståelsene til Ravinder faktisk samsvarer med hendelser som fant sted. Så langt har de klart å identifisere 12 saker som stemmer.

BBCs reporter er likevel skeptisk til forklaringen da han mener den virker veldig innøvd, selv om han åpner for at det kan være fordi han har gjengitt den mange ganger.

Foreldrene til 23-åringen er også skeptiske, og mener sønnen nå er i ferd med å bli straffet for noe han ikke har gjort.

VOLD: - Jeg dro for å se ham to dager etter at han ble arrestert. Han sa at han kom til å si alt politiet ville han skulle si, fordi de ville slå og torturere ham om han ikke gjorde det. Jeg tror han har gått fra forstanden på grunn av all volden han har blitt utsatt for, sier faren til Ravinder til BBC. Foto:  AFP PHOTO / SAJJAD HUSSAIN / NTB SCANPIX
VOLD: - Jeg dro for å se ham to dager etter at han ble arrestert. Han sa at han kom til å si alt politiet ville han skulle si, fordi de ville slå og torturere ham om han ikke gjorde det. Jeg tror han har gått fra forstanden på grunn av all volden han har blitt utsatt for, sier faren til Ravinder til BBC. Foto: AFP PHOTO / SAJJAD HUSSAIN / NTB SCANPIX Vis mer

- Jeg dro for å se ham to dager etter at han ble arrestert. Han sa at han kom til å si alt politiet ville han skulle si, fordi de ville slå og torturere ham om han ikke gjorde det. Jeg tror han har gått fra forstanden på grunn av all volden han har blitt utsatt for, sier faren til den britiske statskanalen.

Politiet nekter derimot for at han har blitt utsatt for vold, og sier at «han snakket som en foss fra det øyeblikket han ble arrestert».

- Bør henges Foreldrene til den lille jenta som ble drept, er ikke like overbevist om Ravinders uskyld.

- Vi har to sønner, men hun var vår eneste datter og vårt yngste barn. Denne mannen bør bli straffet. Han bør henges, sier faren til seksåringen.

Politiet forsikrer også om at de fortløpende konsulterer psykisk helsevesen for å evaluere Ravinders psykiske helse.

SLUPPET FRI: Ravinder var også for ett år siden arrestert for en lignende forbrytelse. Den gang overlevde offeret, men da den seks år gamle gutten ikke klarte å identifisere overfallsmannen ble han sluppet fri. Foto: AFP PHOTO / SAJJAD HUSSAIN / NTB SCANPIX
SLUPPET FRI: Ravinder var også for ett år siden arrestert for en lignende forbrytelse. Den gang overlevde offeret, men da den seks år gamle gutten ikke klarte å identifisere overfallsmannen ble han sluppet fri. Foto: AFP PHOTO / SAJJAD HUSSAIN / NTB SCANPIX Vis mer

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer