Drapssiktede avhøres nå

Politiet frigir navnet på den drepte.

FRAKTES VEKK. Liket av den drepte mannen ble fraktet vekk fra funnstedet i Bigset i Hareid kommune i går. Foto: Fridgeir Walderhaug
FRAKTES VEKK. Liket av den drepte mannen ble fraktet vekk fra funnstedet i Bigset i Hareid kommune i går. Foto: Fridgeir WalderhaugVis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

ULSTEIN (Dagbladet): Nå klokka 16 holder politiet pressekonferanse om siste nytt i drapssaken på Hareid.

En 23 år gammel mann er siktet for drapet på en jevnaldrende mann i en leilighet i et boligstrøk på Hareid natt til fredag eller fredag.

Politisjef Ingar Bøen startet pressekonferansen ved å bekrefte at drapsofferet er identifisert som Sami Milhem. Han er født i 1994, opprinnelig fra Irak, men er norsk statsborger. Offeret ble identifisert med fingeravtrykk.

- Mannen som er siktet for drapet sitter i avhør nå, sier Bøen.

Politiet sier de er spente på hva siktede vil si i avhør med politiets avhørere fra Sunnmøre politidstrikt og vurderer å foreta nye avhør med vitner etter avhøret med siktede.

- Vi vet ikke hva drapsvåpenet er. Det jobbes fremdeles på åstedet. Offeret er heller ikke obdusert, sier Bøen.

Siden lørdag har mannskap fra Sunnmøre politidistrikt og Kripos jobbet i leiligheten der mannen ble funnet. Da politiet ankom stedet fant de den døde mannen med flere deler fjernet fra kroppen.

Den siktede er tidligere dømt for vold og grovt tyveri. I september skal han etter planen i retten i Salten tingrett der han må svare for en tiltale om knivtrusler, innbrudd og et mindre narkotikaforhold.

Dagbladet kommer med mer.